Wednesday, May 5, 2010

5. mai, Hollandi iseseisvuspäev

Tere!

Ma olen ikka õhtuks juba täitsa küpse ja mõte ei liigu üldse.
Eelkõige tahtsin vist jagada infot selle kohta, et meil oli täna juba üsna varakult 29 kraadi sooja. Ei tundunudki väga tappev, kuigi ega tuul ka väga ei liikunud. Hommikul vedelesime rannas kolm tundi ja õhtul olin neli tundi tööl. Enamvähem sellises tempos jätkub ilmselt terve kuu. Kui vaja hommikuti ka tööl käima hakata, siis on fun läbi:(((
Üritasin täna kohalikelt mingit infot Kreeka rahutuste kohta välja pigistada. Üldse ei õnnestunud. Kedagi see teema ei huvitanud ja kõik vastasid ainult paari sõnaga, et jah, et ikka väga halb ja et mingi pomm plahvatas ... aga no kuidas endal läheb? Ja kus Doris on? Ja üldse, mis piima laps joob? Ja sellele järgnes pikk moraal teemal, mis piima lapsele anda ja et kohe homme läheb keegi Karlovassi ja toob sealt Dorisele õiget piima, mis pole E-dest pungil jne. Eile toppis keegi pihku 10 euri ja käskis lapsele midagi osta, täna andis minu restopidaja lastele koju kaasa umbes 12 väga värsket muna. Seega lapsed toovad meile siin hästi sisse:D.
Aldo on terve päeva tööd rabanud ja näeb hoolimata pikast päevitamisest ja tervislikest eluviisidest kahvatu välja. Vaja teha artikkel Ekspressi, mida peaks sealt lugeda saama 9ndal ja veel vaja koguda mõtteid natuke, sest KUKU raadio soovis homme väikest intervjuuud. Ma ise mõtlen, et huvitav, kaua see teema üldse rahvale mingit pinget pakub...paistab.
Nüüd siis hakkan pilte lappama,et miskit ka üles panna siia. Kuna suhtleme palju hollandlastega, siis ilmnes ka nende jaoks täna uudisena, et käes on nende suur püha.

Marion

5 comments:

  1. Kadedaks teeb see 29 kraadi. Meil veel hommikuti öösel sadanud lumi või härmatis maas.
    Olete äkki kuulnud kuidas see aasta kõige soodsamalt Kosile saaks. Eestist tsarterid sinna ei liigu v.a. Germalo reisid sügisel ja seda ka koos Rhodosega.
    http://www.germalo.ee/index.php?frm_app_page=6&frm_app_action=1&frm_app_id=142&id=424
    Päikest teile.

    ReplyDelete
  2. nb
    Tean peast öelda vaid niipalju et 5. juulist augusti keskpaigani saab otse Ateena üsna odavalt Estonian Airiga (ca 4000 edasitagasi), kuid sealt edasi Dodekaneesidesse Kosile läheb laevaga oma 12 tundi vist. Kui mitte rohkem.
    Al.

    ReplyDelete
  3. Airbaltic lendab regulaarselt ateenasse, paraku vahemaandumisega riias. Lennupilet ca 5k. Ateenast lennuk Kos le ca 2k per nägu ja aega võtab tunnike. Endal teekond Kos le algamas 15ndal, kui ...

    ReplyDelete
  4. kui lennujaama töötajad tööd teevad

    ReplyDelete