Sunday, May 16, 2010

Kartulisalt ja must leib

Täna on siis see suurpäev, kus saabusid esimesed Eesti külalised - Aldo isa ja Ene.
Hommikul kell 9.30 olime ilusti valvelseisangus lennujaamas vastus. Kuna nad ootasid oma kotte jube kaua ja enamus somme olid juba ammu minekut teinud, siis tekkis juba tõsine kahtlus, et äkki neid ei tulegi, õnneks ikka tulid.
Rõõm oli igal juhul suur! Doris on ka juba nii dresseeritud, et ei karda enam kedagi ja võttis nad heal meelel vastu. Ikka uskumatult hea meel on kohata kaasmaalasi ja rääkida eesti keelt.
Peaaegu sama palju rõõmu tõid nad kaasa oma kohvriga. Siin kohal tänan erinevaid esivanemaid, kes meile meie vajalikke asju nendega järgi saatsid.
Elizabeth sai igast joonistamist ja lugemist..., mina tellisin jogurti ja tiramisu raamatu, et äkki saab siinset jogurtit õppida kuidagi huvitavalt kasutama. Veel tõid nad meile HAPUKOORT :)))))) Oh rõõmu! Ja musta leiba ka. Selle auks tegime kohe tomati hapukooore salati ja kartuli salati, Aldo uhas h-koort niisama leiva peale. Nii et kartulisalat musta leivaga on täna menüüs. Täielik delikatess.
Aaa ja kassid said umbes 4 sorti erivevaid vahendeid kirbutõrjeks, näis kas aitavad ka... Tahaks väga loota.
Hetkel viibivad kallid kauged külalised hotellis, mina lähen kell 6 tööle Aldo siis hakkab neid lõbustama. Ja lõppkokkuvõtteks - rääkida on ju niii palju.

No comments:

Post a Comment