Tuesday, April 20, 2010

KOLITUD!


(Pildil: Villa Finikas. Sisaldab neli tuba ja kaks abiruumi, maja taga on suur aed.)

Lõpuks ometi siis kindel jalgealune!!! Olukord oli kaunis pingeline, kuna viimase hetkeni oli ebaselge, kuhu läheme. Õnneks leidsid naabermaja omanikud siiski aega õhtul kell kuus kohale tulla ja maja näidata.
Kui uks lahti keerati oli vaatepilt selgelt üle ootuste! Mõelda polnud midagi, kõk oli suurepärane seest ja väljast. Rõhutan, et kui meie hetkel mitte kasutusel olevasse tuppa põrand pannakse,siis on meil ka külalistetuba! Nii et kõik kallid sõbrad, kes tahaks suve nautida ja on valmis meile ** euri nädalas üüri maksma, on oodatud! Selleks ajaks peab ilmselt ka mingid tagasihoidlikud sisekorraeeskirjad seinale panema... Reegel number üks saab olema ilmselt see, kella ühest viieni on vaikus ja rahu-siesta!

Mis puutub veel maja headesse külgedesse, siis peaagu sama hea kui maja ise, on selle asukoht. Siia ei kosta turistide möla, samas on külla pool kilomeetrit. Siia ei imbu adru haisu, samas on meri silmaga näha ja kõrvaga kuulda. Naabrid on toredad ja nende tütar Marjaana õpetab meile keelt nii palju kui küsida viitsime.
Naabrid on meist paarkümend meetrit eemal. Neil on päris korralik talu. Peavad igasugu linde, jäneseid, kitsi, lambaid...jne. Hommikul äratab kukk ja aia taga sööb sokk.
Seega inimesed, hakake puhkust planeerima! Ma tunnen, et ei teeks paha vahelduseks mõne eesti keelt kõneleva inimesega rääkida

No comments:

Post a Comment