Monday, March 29, 2010

TEADAANNE!


Meid ootab täna ees kolime. Hetkel ei tea isegi veel kuhu. Variante on kaks:
Kamopsesse praeguse majaomaiku teise majja, kuhu pidime minema algsete plaanide järgi. Teine variant on siin samas Ormoses naaberjama. Kell 17 täna tullakse seda meile näitama. Hetkel on kõik panused selle peal, sest koht on harjumuspärane ja muidu ka ideaalne. Vaikńe, küla ääres, eemal suurest teest ja turistidest. Eriti oluline on see, et Elizabethil on ju siin sõbranna !!! Esimene naabritüdruk tal üldse ja tundub, et ka esimene tõeline sõber-mängukaaslane. Pelaegi on hea Marjaanat oma keeleõpingutel ära kasutada. Tüdruk on nõus ühte sõna kannatlikult kordama ja hääldama, kuni meie lollid seda järgi suudame teha.
Kolimine aga toob kaasa internetivaba perioodi. Täpset aega ei oskagi öelda... Kuna telefoniliin on siin olemas, siis ei ole neti saamine iseenesest probleem. Lihtsalt, et kui kiiresti nad tulevad seda paigaldama on küsimus.

Seega pole põhjust arvata, et Aldo on ouzoga liialdades ümber kukkunud ja mina alustanud auto, kasside ja lastega teed tagasi Eesti poole- me lihtsalt kolime.

4 comments:

  1. Christos Anesti! Kuidas kolimine läks?

    ReplyDelete
  2. Hei! Kaua perekond Maksimoud & co kolib (st, kas netilootus paistab tegelt)? Ja ühinen ka Joonasega, et kui's siis kulges see üritus?

    ReplyDelete
  3. Maisegi motlen,et kaua voib. Paraku on burokraatia meist tugevam...HULLUMAJA!!!!

    ReplyDelete