Friday, March 26, 2010

Hronia pollaa!



Eile oli siis Kreeka iseiseisvuspäev. Kõik seisid lähimas linnas - Marathokamposes püsti. Koolilapsed marssisid ja laulsid, papp ja koolidirektor pidasid ausamba kõrval kõnet. Pärast seda lasid mehed nagu ühest rauast püssipauku. Vägev!
Seejärel hajus töö sektoritesse. Avastasin end istumas ühes lauas kohaliku omavalitsuse juhi ja endise politseimeistriga, kole vara saavad sunnikud pensionile.(Või näevad pagana head välja). Juttu jätkus ja sain targemaks. Ettekandja pidas vajalikuks koguaeg seljataga valvel seista.
Nalja ei tehtud: lauale ilmusid nõiaväel krevetid, kaheksajalg, llihavardad ja salat, ouzo ka ikka loomulikult, ise piirdusin lahja veiniga. Aga pikka pidu polnudki. Kell 11 üritus algas ja kell 14.30 jõudsin külla tagasi. Et aga Marion oli 8. märtsil liigelnud mu sõbraga Euroopa avarustes, haarasin lillepoest mõned õied - et kui püha siis püha!!
Mere ääres pidas Birgit oma kreeklasest mehega kah omamoodi pidu, laud oli kaetud ca 15 inimesele. Mingi aeg korjas Marion mind auto peale. Polnud hullu, ilus päev, tegin pilte ka, päike paistis. Hronia polllaa!!!

No comments:

Post a Comment