Tuesday, June 29, 2010

Koduloomade anarhia

Ilm on soe ja meel on hea. Mured saab vahest homsesse lükata... Ise tahaks liikuda sellistesse paikadesse, kuhu lapsekäruga minna ei saa. Aga kus sa pääsed?
See inimene, kes omab uudiseid, pole jaksanud küll kirjutada viimasel ajal. Ometi, inimpelgurist abikaasast on saanud suurim suhtleja, olnemata partnerite vanusest. Eks töödki on tal nüüd rohkem, aga laiskus kipub palavaga ka vaevama ilmselt. Suurem Fiesta (Püha Jüri päev) oli vahepeal, palju kära ja muusikat külatänaval. Toredaid pilte, kui Marion jõuab niikaugele. Avrio...
Üritame või õigemini peame lahti saama meie juurde elama tulnud koerast. Sellest, kes istus kurbade silmadega kaktusepõõsas kolm nädalat tagasi ning sestpeale pole ära soostunud minema. Vahepeal on Sharik katki närinud mitu meie aias kartulite kastmiseks paigaldatud plastvoolikut, mis majaomaniku üksjagu pahandas - tegu on noore emase kutsikaga siiski. Teiseks, mis pole sugugi parem lugu, sõi ta hommikul kell pool seitse ńaabermaja ukse ees ära naabrile kuuluva kana. Tibud jäid omapäi... Animal Care Samos, mis peaks selle asjaga tegelema, ei ole meie mailidele vastanud.
Hoovikassil on teadagi pojad, ülbed ja enesekindlad. Täna hakkasin Marionit tööle saatma ning alles poolel teel avastasin, et käru all korvis magab üks hall pätakas. Ise nii rahul.
Laupäeval sõidame Fourni saarele; see paikneb sama umbes sama lähedal kui Türgi - 4-5km. Sõit sinna ca 1.15. Osaliselt on see Aalderti (Holland) sünnipäevakink Marionile ehkki laevapiletid maksama ilmselt ise. Sel väiksel saarel üle ühe päeva polegi suurt teha, jalutada, imetleda, süüa lõunat ja ujuda. Natuke muud miljööd vahelduseks, kulub kindlasti marjaks.
PS! Varsti seega loodan ka ise näha fiesta pilte, fotokast ei viitsi neid vaadata.

No comments:

Post a Comment